20و21 اسفند 1393-دانشگاه گیلان - رشت- ایران                                      English
منوی کنفرانس

انجمن ماشین بینایی و     پردازش تصویر ایران
    دانشگاه گیلان

اطلاعیه شماره 1

بنا بر مصوبه کمیته علمی کنفرانس و موافقت مجله تخصصی انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر و همچنین موافقت مجله پردازش علائم و داده ها، نسخه توسعه یافته مقالات فارسی برگزیده  کنفرانس در دو مجله ماشین بینایی و پردازش تصویر و مجله پردازش علائم و داده ها  به چاپ خواهند رسید.

همچنین با موافقت مجله Amirkabir International Journal of Science & Research (Electrical and Electronics Engineering) ، نسخه توسعه یافته مقالات انگلیسی برگزیده کنفرانس جهت چاپ به این مجله ارسال خواهند گردید.

ضمناً مقالات برتر از بین تمامی مقاله‏ های ارائه شده در کنفرانس و بر اساس نظر کمیته علمی کنفرانس انتخاب خواهند شد.

اطلاعیه شماره 2

بر اساس مصوبه کمیته برگزار کننده مهلت ارسال مقالات تا سی ام مهرماه 93 تمدید شد.

اطلاعیه شماره 3

بدینوسیله به اطلاع کلیه اندیشمندان و علاقه ‏مندان می‏رساند، کمیته برگزارکننده کنفرانس موفق به کسب حمایت IEEE و همچنین اخذ مجوز نمایه شدن مقالات انگلیسی پذیرفته شده کنفرانس در IEEEXplore شده است.

اطلاعیه شماره 4

بنا به درخواست مکرر علاقه مندان و موافقت کمیته برگزار کننده کنفرانس، زمان ارسال مقاله تا سی ام آبان تمدید گردید و این زمان قابل تمدید مجدد نخواهد بود.

همچنین بدینوسیله اعلام می گردد که نتیجه داوری آن دسته از مقالاتی که در زمان مقرر (حداکثر سی ام مهر) به دبیرخانه کنفرانس واصل شده اند، طبق زمانبندی کنفرانس و در بازه 93/10/1 الی 93/10/15،  مشخص و به اطلاع مولفین محترم خواهد رسید.

با توجه به حجم مقالات دریافتی، نتایج داوری مقالاتی که در بازه 93/8/1 الی 93/8/30 به دبیرخانه کنفرانس ارسال گردند، احتمالا با یک ماه تاخیر و حداکثر تا 93/11/15 به اطلاع مولفین محترم خواهد رسید.

اطلاعیه شماره 5

بدینوسیله به اطلاع شرکت کنندگان محترم می رساند که برای ثبت نام در کنفرانس می توانند به سامانه ثبت نام کنفرانس مراحعه فرمایند

اطلاعیه شماره 6

با عرض پوزش، به اطلاع نویسندگان محترم مقالات ارسال شده به کنفرانس میرساند که با توجه به حجم زیاد مقالات ارسال شده ، فرآیند داوری و همچنین تصمیم کمیته برگزارکننده کنفرانس نتایج داوری بتدریج حداکثر تا 15/11/93 اعلام می شود.

اطلاعیه شماره 7

ضمن عرض پوزش از مولفین محترم بابت تاخیر در اعلام نتایج داوری. با توجه به اینکه هدف اصلی کمیته علمی و, اجرایی کنفرانس بررسی و داوری حتی الا مکان دقیق مقالات بوده است، لذا از طیف وسیعی از اساتید و محققین برجسته و مرتبط با حوزه کنفرانس از سراسر کشور در خصوص داوری علمی مقالات دعوت به عمل آمد و طی جلسات متعدد در مورد همه مقالات حداقل دو داوری و در بعضی از موارد چهار داوری انجام گردید. ضمناً به دلیل حجم زیاد داوری ها، نظرات اصلاحی داوران انشا ءالله در فرصت مناسب و به مرور از طریق ایمیل و همچنین در صفحه شخصی مولفین محترم در ٍEasychair به اطلاع نویسندگان محترم خواهد رسید..
ضمناً توجه مولفین محترم را به موارد ذیل جلب مینماییم :

1. در صورت احراز سرقت علمی در هر مرحله از برگزاری کنفرانس ضمن حذف مقاله مورد نظر از مجموعه مقالات کنفرانس ، از ارائه آن نیز جلوگیری خواهد شد.
  2. حداقل یکی از نویسندگان محترم لازم است حداکثر تا 16/11/93 بر اساس دستوالعمل ارائه شده در صفحه ثبت نام نسبت به ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام کنفرانس اقدام نمایند. نویسندگان محترمی که بیش از یک مقاله د ر کنفرانس ارائه مینمایند لازم است جهت ثبت نام دستورالعمل صفحه ثبت نام را به دقت ملاحظه کنند.
  3. ضمن پوزش از نویسندگان محترمی که مقالات آنان در اولویت پذیرش قرار نگرفته است، به استحضار این عزیزان میرساند که به مرور نظر داوران به اطلاع آنان خواهد رسید و در صورت تمایل به شرکت در کنفرانس می‏توانند هزینه ثبت را با کسر میلغ پرداخت شده اولیه (50000 تومان) واریز نمایند..
  4. همه مقالات پذیرفته شده لازم است در کنفرانس ثبت‏نام و ارائه شوند و مقالات نویسندگان محترمی که در مهلت تعیین شده نسبت به ثبت نام اقدام ننمایند از مجموعه مقالات کنفرانس حذف و گواهی پذیرش مقاله صادر نخواهد شد.
  5. مولفین محترم لازم است مقالات خود را طبق نظر داوران محترم تصحیح و در موعد تعیین شده حداکثر تا تاریخ 25/11/93 از طریق سایت ایزی چیر به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.
  6. به اطلاع نویسندگان محترمی که مقاله آنان جهت نمایه شدن در IEEE پیشنهاد شده است، می رساند که نمایه شدن مقاله آنان منوط به تایید نهایی IEEE است. و در ضمن لازم است به دستورالعملی که طی روزهای آینده در وبسایت کنفرانس اعلام خواهد شد توجه نمایند.
  7. مقالاتی که شماره آنها در لیست پذیرش قرار ندارد در اولویت پذیرش قرار نگرفته اند.
  8. جهت اطلاع از وضعیت مقاله روی لینک ذیل کلیک نمایید.:

وضعیت پذیرش مقالات

اطلاعیه شماره 8

آخرین مهلت ارسال نسخه نهایی مقالات

اطلاعیه شماره 9: قالب اسلاید و پوستر کنفرانس

1. به اطلاع نویسندگان محترمی که مقالات آنان برای ارائه شفاهي پذيرفته شده است مي رساند که قالب خاصي براي تهيه اسلايد مد نظر کنفرانس نیست. ولی لازم است علاوه برفایل PPT ، فرمت PDF آن را نیز به همراه داشته باشند.

توجه مهم: ارائه کنندگان مقالات شفاهی لازم است اسلایدهای خود را برای مدت زمان ارائه شفاهي به مدت 20 دقيقه (ارائه :15 دقيقه و پرسش و پاسخ: 5 دقيقه) تنظیم نمایند.

2. نویسندگان محترمی که مقالاتی آنان برای ارائه پوستری در کنفرانس پذیرفته شده اند لازم است تا قالب پوستر کنفرانس را رعایت نمایند.

اطلاعیه شماره 10: ارسال نسخه نهایی مقالات و به روز رسانی چکیده

1. با توجه به اینکه مجموعه مقالات کنفرانس و همچنین کتابچه چکیده مقالات کنفرانس در دست تهیه می باشد ، به اطلاع نویسندگان مقالات میرساند که هر چه سریعتر حداکثر تا پایان روز پنج شنبه مورخه 7/12/93 نسبت با به روز رسانی چکیده نهایی مقالات در سایت Easychair و همچنین بارگذاری آخرین فایل مقالات در فرمت Word( 2007 و بعد) و همچنین PDF آن در یک فایل زیپ (ZIP) از طریق وبسایت Easychair اقدام نمائید.

زمان برگزاری کنفرانس
ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
حمایت کنندگان

Copyright © 2014 IPRIA-2015. All Rights Reserved.